En god webshop kræver realistiske mål og de rigtige værktøjer

Vi arbejder med målbare resultater på alle niveauer - og både for B2C & B2B – Vi har vores eget webshopmodul til Umbraco, OptimusCommerce

En butik skal have den rigtige vare. Det vil sige en vare som kunderne ønsker at købe. Men i dag er konkurrencen hård, og rigtig mange har det helt rigtige varesortiment, og internettet er med til at gøre muligheder og priser gennemskuelige for kunderne. Derfor er det helt nødvendigt, at en række øvrige parametre er på plads, hvis du vil have succes med e-handel.

Din synlighed skal være god - lidt bedre end konkurrentens. Oplevelsen og logikken/købsflowet i din shop skal være i orden. Integrationen med lagerstyringen og øvrige systemer skal performe.
Og hertil kommer "dagligdags arbejdet" med fornyelsen af sortimentet, produkttekster, prisnedsættelser, kampagner, kundekontakt, indkøb, osv.
Alt hvad der vedrører den tekniske platform skal være 100% i orden for at opnå den nødvendige dynamik, der er nødvendig for at kunne differentiere sig. Derfor har vi lavet vores eget webshopmodul til Umbraco, OptimusCommerce, som giver dig alle de muligheder, du har brug for i en webshop i 2021.

CodeOptimus, har prøvet det hele mange gange før, vi kender til faldgruber, og vi har fuldstændig styr på teknikken.
Vi kan hjælpe med hele eller dele af en løsning, lige fra afdækning af kunderejsen til konverteringsoptimering eller en fuldt udbygget webshop, integreret med dine øvrige systemer.
Så kan du nemlig koncentrere dig om forretningen og få succes online!

Vores team består af digitale specialister inden for webanalyse, konverteringsoptimering, SEO, brugeradfærd, indhold, mail-marketing, SoMe og Google Adwords. I samarbejde med vores kunde analyserer vi os frem til den helt rigtige løsningsmodel, pragmatisk og til en konkurrencedygtig pris.
 

Vores navn er et løfte

Det er vores mantra at vi vil levere løsninger, som gør en væsentlig forskel for vores kunder, og vores kunder skal vælge os igen og igen.

Kontakt Carsten Danielsen for en snak eller et uforpligtende møde om dine ønsker.