CodeOptimus

Digitalisering sparer ressourcer og forbedrer konkurrenceevnen

Hvad har du brug for – En boremaskine eller et hul i væggen ...?

Der findes masser af gode enkeltstående IT "standardværktøjer" som burde kunne dække enhver mindre og mellemstor virksomheds behov når det kommer til digitalisering. Det kunne f.eks. være indenfor styring af virksomhedens workflow eller et intranet.
Vi oplever dog ofte at virksomheder løber panden mod muren med disse værktøjer fordi de alligevel bliver så store og har så generelt et sigte, at selve den forudgående, nødvendige opsætning bliver for kompleks eller besværlig. Og så kan et godt værktøj som ellers har et stort potentiale til at løse mange udfordringer pludselig blive en udfordring i sig selv.
Der er ikke automatisk garanti for succes, selvom der står "sharepoint" eller "Microsoft" på pakken …

Digitalisering med WebDesignCenter - analog pladespiller

Derfor går vi meget ind for at virksomheder med ønske om at digitalisere får så enkelt en proces med så få trin ad gangen at man til hver en tid kan overskue projektet:

  • Hvad er den vigtigste opgave at løse, her & nu?
  • Hvad giver den største gevinst, her & nu?
  • Hvad er mest akut, her & nu?

Ved at fokusere på ganske få funktioner kan vi nemlig skræddersy redskabet til behovet i stedet for at tilpasse behovet til redskabet. Og det giver MEGET bedre mening i hverdagen. For så kommer resultatet nemlig med det samme!

CodeOptimus tilbyder skræddersyede IT-løsninger, der løser specifikke, erkendte problemstillinger. Det betyder at vi kan levere et digitalt arbejdsredskab til din virksomhed som er 100% relevant og som er hurtigt tjent hjem.

Vi hjælper dig igennem hele processen, lige fra analyse til prototype og programmering af den endelige løsning. Vi har prøvet det før og har styr på alle dele af processen. Vi sikrer dig et relevant og effektivt digitalt arbejdsredskab som giver mening.

Ordet "skræddersyet" får det til at lyde dyrt, det medgiver vi. Men hvis løsningen virker kan det meget vel vise sig at være billigt. Lad os give et uforpligtende bud på din udfordring …