Digitalisering og softwareudvikling
– Vores navn er et løfte

Hvad har du brug for – En boremaskine eller et hul i væggen? Der er forskel …

CodeOptimus er specialister i app-udvikling, web- og softwareudvikling samt Umbraco CMS. Vi har god forretningsforståelse, og vi arbejder med alle brancher.

Vi motiveres af at løse opgaver som har stor betydning for vores kunder. Så er det mindre vigtigt om det er en stor eller lille opgave. Bare den er vigtig for dig. Vi er særligt gode til at skræddersy funktioner og software så dit behov tilgodeses på den mest fornuftige måde.

Der findes masser af gode enkeltstående IT "standardværktøjer", som burde kunne dække enhver mindre og mellemstor virksomheds behov, når det kommer til digitalisering. Det kunne f.eks. være indenfor styring af virksomhedens workflow eller et intranet.
Vi oplever dog ofte at virksomheder løber panden mod muren med disse værktøjer, fordi de bliver store og komplekse og har så generelt et sigte, at selve den forudgående, nødvendige opsætning bliver for besværlig. Og så kan et godt værktøj, som ellers har et stort potentiale til at løse mange udfordringer pludselig blive en udfordring at bruge i hverdagen.
Med en løsning fra CodeOptimus, kan du trygt læne dig tilbage og fokusere på et godt udbytte.

Vi arbejder benhårdt på at virksomheder, der har brug for vores hjælp, får så enkelt en proces med så få trin ad gangen, at man til hver en tid kan overskue projektet:

  • Hvad er den vigtigste opgave at løse, her & nu?
  • Hvad giver den største gevinst, her & nu?
  • Hvad er mest akut, her & nu?

Ved at fokusere på ganske få funktioner kan vi nemlig skræddersy redskabet til behovet i stedet for at tilpasse behovet til redskabet. Og det giver MEGET bedre mening i hverdagen. For så kommer resultatet nemlig med det samme!

CodeOptimus tilbyder skræddersyede web- og softwareløsninger, der løser specifikke, erkendte problemstillinger. Det betyder, at vi kan levere et digitalt arbejdsredskab til din virksomhed, som er 100% relevant og som er hurtigt tjent hjem.

Vi hjælper dig igennem hele processen, lige fra analyse til prototype og programmering af den endelige løsning. Vi har prøvet det før og har styr på alle dele af processen. Vi sikrer dig et relevant og effektivt digitalt arbejdsredskab, som giver mening for din virksomheds digitalisering.

Vores navn er et løfte

Det er vores mantra at vi vil levere løsninger, som gør en væsentlig forskel for vores kunder, og vores kunder skal vælge os igen og igen.

Kontakt Carsten Danielsen for en snak eller et uforpligtende møde om dine ønsker.