CodeOptimus

Digitalisering og softwareudvikling. Vort navn er et løfte.

Hvad har du brug for – En boremaskine eller et hul i væggen ...?

CodeOptimus er specialister i web- og softwareudvikling. Vores folk har god forretningsforståelse og vi arbejder med alle brancher.

Der findes masser af gode enkeltstående IT "standardværktøjer" som burde kunne dække enhver mindre og mellemstor virksomheds behov når det kommer til digitalisering. Det kunne f.eks. være indenfor styring af virksomhedens workflow eller et intranet.
Vi oplever dog ofte at virksomheder løber panden mod muren med disse værktøjer fordi de alligevel bliver så store og har så generelt et sigte, at selve den forudgående, nødvendige opsætning bliver for kompleks eller besværlig. Og så kan et godt værktøj som ellers har et stort potentiale til at løse mange udfordringer pludselig blive en udfordring i sig selv.
Med en løsning fra CodeOptimus, kan du trygt læne dig tilbage og fokusere på et godt udbytte.

Afslappet kunde for Softwareudvikling og digitalisering hos CodeOptimus

Vi arbejder benhårdt på at virksomheder, der har brug for vores hjælp får så enkelt en proces med så få trin ad gangen at man til hver en tid kan overskue projektet:

  • Hvad er den vigtigste opgave at løse, her & nu?
  • Hvad giver den største gevinst, her & nu?
  • Hvad er mest akut, her & nu?

Ved at fokusere på ganske få funktioner kan vi nemlig skræddersy redskabet til behovet i stedet for at tilpasse behovet til redskabet. Og det giver MEGET bedre mening i hverdagen. For så kommer resultatet nemlig med det samme!

CodeOptimus tilbyder skræddersyede web- og softwareløsninger, der løser specifikke, erkendte problemstillinger. Det betyder at vi kan levere et digitalt arbejdsredskab til din virksomhed som er 100% relevant og som er hurtigt tjent hjem.

Vi hjælper dig igennem hele processen, lige fra analyse til prototype og programmering af den endelige løsning. Vi har prøvet det før og har styr på alle dele af processen. Vi sikrer dig et relevant og effektivt digitalt arbejdsredskab som giver mening for din virksomheds digitalisering.


Kontakt


Kontakt Carsten Danielsen for en snak eller et uforpligtende møde.

RING NU på 76 42 02 61 eller skriv til info@codeoptimus.dk

»CodeOptimus har lavet flere skræddersyede systemer til os på Umbracoplatformen, som gør at vi kan arbejde effektivt og på en måde som passer til netop vores behov.
Vi er nok lidt specielle, men CodeOptimus’ pragmatiske tilgang til vores ideer har sikret at målet blev nået – hver gang …«

Jesper Bøje, Privathospitalet Mølholm