Programmering og integration

Integration sparer ressourcer, eliminerer fejl og forbedrer konkurrenceevnen

Hvis der er god omsætning i din webshop, eller din virksomhed er ved at drukne i behandling af ordrer og forespørgsler fra din kundeportal er det måske på tide at få digitaliseret nogle af processerne ...

Integration er lig med ægte digitalisering, hvor gevinsten kommer med det samme. Slip for dobbeltarbejde og brug tiden på noget smartere. Ved at forbinde virksomhedens forskellige IT-platforme kan der optimeres på arbejdsgange, eller skabes mulighed for at opnå indsigt i vigtige parametre, fordi datagrundlaget forbedres væsentligt og samles eet sted! Det kan åbne op for helt nye "Big Data"-muligheder for virksomheden, fordi analysemulighederne bliver MEGET bedre.

Integration af systemer kan have mange formål udover nedenstående:

  • Optimer arbejdsgange
  • Skab relevans gennem personificering & målretning
  • Bliv rustet til nutidens konkurrencesituation, hvor nye konkurrenter dukker op fra helt uventede kanter.

CodeOptimus' team af programmører har løst integrationsopgaver og fået systemer til at snakke sammen siden årtusindskiftet. Vi har en analytisk, lavpraktisk og pragmatisk tilgang til integrationsopgaver og vi kigger altid gerne helt uforpligtende på din virksomheds udfordringer.
 

Vi tror på skræddersyede løsninger...

...fordi de effektivt adresserer specifikke behov. Dermed sparer du mange ressourcer på den lange bane. Når vi laver et setup og programmerer noget, som passer til lige præcis din virksomheds behov, bliver hverdagen lettere, mere effektiv og de daglige besparelser i tilpassede arbejdsgange bliver større. Det er ægte digitalisering.

Vi har stor forretningsforståelse som vi har opsparet gennem mange års erfaring og der er INTET, der er vigtigere for os end dit projekt.

Hos os kommer du helt tæt på specialisterne. Vi vil ikke blot være en IT-leverandør – vi vil være din samarbejdspartner!

Vores navn er et løfte

Det er vores mantra at vi vil levere løsninger, som gør en væsentlig forskel for vores kunder, og vores kunder skal vælge os igen og igen.

Kontakt Carsten Danielsen for en snak eller et uforpligtende møde om dine ønsker.