App’en er din virksomheds schweizerkniv

Vi udvikler alle typer apps til alle formål

De fleste har prøvet at bruge app’s på en smartphone. Hvis vi lige ser bort fra gamingområdet, så er det ofte app’s, som er udgivet af en organisation eller et firma med det formål at tilbyde relevante services til en målgruppe, som man i sidste ende ønsker at sælge noget til: billetter, konkrete varer, muligheden for at placere reklamer, loyalitet, osv.

Det kan også være mere specifikke ydelser, der tilbydes i en app. Det kunne være adgang til virksomhedens kundeportal, hvor f.eks. forsikringsselskaber har oplagte muligheder for at tilbyde sine kunder en nem & hurtig adgang til services, som kunderne bruger igen og igen.

Ovenstående er eksempler på app-typer, der er offentligt tilgængelige og typisk hentes i App Store og Google Play. Et praktisk eksempel fra vores egen referenceliste er f.eks. app’en til Jelling Musikfestival eller forsikringsselskabet Popermo.

Den hemmelige app

Men så findes der jo også de "hemmelige" app’s – og her mener jeg app’s som ikke kan hentes via de gængse kanaler. Det vil typisk være app’s til internt brug i en virksomhed.

Her fungerer app’en som et digitalt arbejdsredskab, hvis rolle kan være at optimere eller understøtte en proces.
Det kunne for eksempel være en app som den vi har lavet til virksomheden Anatomic Sitt, hvor app’en fungerer som salgsredskab for sælgertruppen, der hermed har et fuldt udbygget varekatalog med online bestillingsmulighed – direkte integreret med virksomhedens øvrige Backoffice-systemer. Et sådant redskab eliminerer fejl, sparer manuelle processer, løfter den interne kommunikation, osv. Og hertil kommer at virksomheden agerer mere professionelt overfor sine kunder.

Så digitalisering, optimering og app-udvikling kan være vejen frem for mange virksomheder. Det er kun fantasien, der sætter grænser for hvad vi kan få ud af at bruge vores smartphones og tablets på en smart måde.

Vores navn er et løfte

Det er vores mantra at vi vil levere løsninger, som gør en væsentlig forskel for vores kunder, og vores kunder skal vælge os igen og igen.

Kontakt Carsten Danielsen for en snak eller et uforpligtende møde om dine ønsker.