App-udvikling er din virksomheds schweizerkniv

Native app til IOS eller android, PWA, web-app …
Vi udvikler alle typer apps til alle formål

Velkommen til CodeOptimus, hvor vi er dedikerede til at levere førsteklasses løsninger inden for app-udvikling. Med vores ekspertise og lidenskab for digital innovation skaber vi skræddersyede apps, der matcher dine unikke behov og mål.

Moderne virksomheder står ofte over for udfordringen med at engagere deres målgruppe på en effektiv og overbevisende måde. Her kommer app-udvikling ind i billedet som et kraftfuldt redskab til at øge brugerengagementet og differentiere sig i det konkurrenceprægede digitale landskab.

App-udvikling er som en schweizerkniv der kan løse det hele.

Det kan også dreje sig om mere specifikke ydelser, der tilbydes i en app. Det kunne være adgang til virksomhedens kundeportal, hvor f.eks. forsikringsselskaber, webshops eller andre med et fast klientel har oplagte muligheder for at tilbyde sine kunder en nem & hurtig adgang til services, som kunderne bruger igen og igen.

Ovenstående er eksempler på app-typer, der er offentligt tilgængelige og typisk hentes i App Store og Google Play. Et praktisk eksempel fra vores egen referenceliste er f.eks. app’en til Jelling Musikfestival eller forsikringsselskabet Popermo.

Den hemmelige app

Men så findes der jo også de "hemmelige" app’s – og her mener jeg app’s som ikke kan hentes via de gængse kanaler. Det vil typisk være app’s til internt brug i en virksomhed.

Her fungerer app’en som et digitalt arbejdsredskab, hvis rolle kan være at optimere eller understøtte en proces.
Det kunne for eksempel være en app som den vi har lavet til virksomheden Anatomic Sitt, hvor app’en fungerer som salgsredskab for sælgertruppen, der hermed har et fuldt udbygget varekatalog med online bestillingsmulighed – direkte integreret med virksomhedens øvrige Backoffice-systemer. Et sådant redskab eliminerer fejl, sparer manuelle processer, løfter den interne kommunikation, osv. Og hertil kommer at virksomheden agerer mere professionelt overfor sine kunder.

Så digitalisering, optimering og app-udvikling kan være vejen frem for mange virksomheder. Det er kun fantasien, der sætter grænser for hvad vi kan få ud af at bruge vores smartphones og tablets på en smart måde.

Kontakt os uforpligtende vedr. app-udvikling

Kontakt os i dag for at starte din rejse mod en innovativ og effektiv app-løsning med CodeOptimus. Med vores ekspertise inden for app-udvikling og PWA-teknologi er vi din pålidelige partner i den digitale transformation.

Skriv eller ring til Carsten Danielsen for en snak eller et uforpligtende møde om dine ønsker.

En CodeOptimus tilgang til app-udvikling

Vores tilgang til app-udvikling er baseret på branchens bedste praksis, hvor vi kombinerer den seneste teknologi med vores kreative flair for at skabe unikke og brugervenlige apps. Vi er specialiserede i at udvikle Progressive Web Apps (PWA), som tilbyder en hybridoplevelse mellem en traditionel hjemmeside og en mobilapp. Med en PWA kan dine brugere nemt få adgang til din platform uden at skulle downloade en app fra en app-butik, hvilket kan øge tilgængeligheden og brugertilfredsheden.

Agil udviklingsproces

Vi tror på en agil udviklingsproces, hvor vi samarbejder tæt med vores kunder for at sikre, at visionen for deres app fuldt ud realiseres. Vores erfarne team af udviklere, designere og projektledere er her for at guide dig gennem hvert trin i udviklingsprocessen og sikre, at din app lever op til dine forventninger.

Uanset om du ønsker en simpel informationsapp, en avanceret e-handelsplatform eller en interaktiv social networking-app, er vi klar til at omsætte dine ideer til virkelighed. Lad os sammen skabe den næste store app, der vil begejstre dine brugere og skabe værdi for din virksomhed.