Vi er din digitale specialist !-)

Digitalt konsulenthus – lige midt i Danmark

Vi hjælper vores kunder med digitalisering i alle afskygninger!

Når vi går i gang med et stort eller lille projekt, så vil du opleve et superengageret team fra start til slut og vi er først tilfredse når du er tilfreds!

Vores altoverskyggende mantra er "al magt til kunden ..."

Vores team i CodeOptimus består af en flok engagerede medarbejdere med hver deres spidskompetence. Nogle er specialister i programmering & web-udvikling, herunder databaser, .NET og Tangora eller Umbraco CMS.
Andre er specialister i søgemaskineoptimering og generel synlighed på nettet, og endelig har vi det kreative team med vores kommunikationsrådgiver og designere og stærke freelancere.

Sammen danner vi et stærkt team med en stor portion viden og praktisk erfaring indenfor digitalisering, app-udvikling, webudvikling, e-handel og søgemaskineoptimering.

 

Vi har været i business siden 1997

Siden 1997 har vi været forhandler af førende Content Management systemer og særligt de sidste 5-6 år har vi haft fokus på digitalisering og app-udvikling og leveret en bred vifte af forskellige løsningstyper til dansk erhvervsliv, privathospitaler, offentlige virksomheder og institutioner.

Vi er altid ydmyge overfor opgaven, og vi fungerer også gerne som uvildig rådgiver. Man kan således gøre brug af vore kompetencer på lige præcis det niveau man måtte ønske.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dit projekt, hvad enten det drejer sig om en lille foreningshjemmeside, eller et stort, forretningskritisk intranet!
Vi glæder os til samarbejdet!

Vores navn er et løfte

Det er vores mantra at vi vil levere løsninger, som gør en væsentlig forskel for vores kunder, og vores kunder skal vælge os igen og igen.

Kontakt Carsten Danielsen for en snak eller et uforpligtende møde om dine ønsker.