Søgemaskineoptimering

Google dirigerer en utrolig mængde af den samlede internettraffik. Og hvem vil ikke gerne have den bedste placering på Google?

CodeOptimus er specialister i organisk søgemaskineoptimering, der får dit site til at leve op til de store søgemaskiners relevanskriterium. Igennem en vedholdende indsats og et samarbejde mellem dig som kunde og os som rådgiver, vil dit site efterhånden få en bedre placering, indtil det ønskede mål er nået.

Mange tror at man kan købe sig til gode placeringer!

Men der er ikke nogen nem vej til gode placeringer på f.eks. Google eller Bing eller Yahoo! ... Det er hårdt arbejde, der både stiller krav til sitets tekniske struktur, såvel som det redaktionelle indhold.

Derudover er det også nødvendigt at gøre en indsats for at skaffe gode, relevante kvalitetslinks til sit site, hvis man ønsker at få en topplacering.

Vi ved, hvad der kræves, og kan rådgive på det niveau du måtte ønske. Det er ikke nødvendigt at du flytter din hjemmeside til os! Vi kan sagtens udføre vores analyser på hjemmesider vi ikke selv hoster eller har lavet.

Har du ambitioner om en bedre placering, så tag fat i os for en seriøs og individuel vurdering!
 

Vores navn er et løfte

Det er vores mantra at vi vil levere løsninger, som gør en væsentlig forskel for vores kunder, og vores kunder skal vælge os igen og igen.

Kontakt Carsten Danielsen for en snak eller et uforpligtende møde om dine ønsker.