Umbraco hjemmeside

Umbraco hjemmeside – gør din hverdag let

En hjemmeside er et af de mest dynamiske kommunikationsredskaber vi kender. Og det er DIG, der bestemmer ...

Hvornår?

Timing er afgørende. Hvornår skal nyheden publiceres? Hvornår skal kampagnen lanceres? Hvornår skal priserne justeres? Svaret er: Når det passer dig!
CodeOptimus' store mantra er "al magt til kunden". Hermed mener vi at det er op til vores kunde SELV at bestemme over indholdet og hvornår der skal laves ændringer til dette - hvad enten det er små justeringer, eller større omlægninger.

Hvordan?

Og hvordan gøres det så i praksis? Jo, vi anvender markedets bedste Content Management System, Umbraco CMS.
Vore kunder anvender systemet til hjemmesider, e-handel, intranet, kommunikation med markedet, webshop, kvalitetssikring, booking, CRM, time- sagsstyring og integration med andre systemer. Og hertil kommer så alle "finurlighederne". 
Hver eneste gang vi har leveret en løsning, har vores kunde fået en grundig instruktion i anvendelse af Umbraco CMS. Så når opgaven er afleveret og vores kunde går ud af døren, så er kunden klædt på til at klare de daglige opgaver på egen hånd!

Umbraco hjemmeside

En Umbraco-hjemmeside er en hjemmeside designet og udviklet ved hjælp af det brugervenlige Umbraco CMS (Content Management System). Umbraco er en populær open-source platform, der giver brugerne mulighed for nemt at oprette, redigere og administrere online indhold uden behov for avancerede tekniske færdigheder.

En Umbraco-hjemmeside tilbyder et fleksibelt og brugervenligt miljø, der gør det nemt at tilpasse layout, struktur og indhold i overensstemmelse med virksomhedens behov og mål. Platformen giver også mulighed for effektiv SEO-optimering og integration af forskellige tredjepartsapplikationer og plugins for at forbedre funktionaliteten.

Ved at vælge en Umbraco-hjemmeside kan virksomheder nyde gavn af en skræddersyet og professionel online tilstedeværelse, der er let at administrere og opdatere løbende. Med de avancerede funktioner og muligheder, som Umbraco tilbyder, kan virksomheder skabe engagerende og brugervenlige hjemmesider, der skiller sig ud i den digitale verden og hjælper med at drive trafik og øge konverteringer.