Tangora Portal CMS

Siden 1999 er Tangora's CMS-produkter brugt i mere end 2000 danske webløsninger.

CodeOptimus har bygget store & små, simple eller superavancerede Tangoraløsninger siden 1999. Vi kan hjælpe dig på næsten alle niveauer, når det kommer til Tangora-platformen.

Vores store erfaring med komplekse løsninger og integration til andre systemer, kommer dig til gode, uanset om du har brug for daglig support eller et udviklingsprojekt. Og vi er ikke kræsne. Vi hjælper gerne med både store og små projekter.

Tangora Portal CMS er modulopbygget standard­software til nem online administration af websites, intranet, ekstranet og e-handel. I én samlet løsning. Tangora Portal CMS regnes i dag blandt de førende, kommercielle CMS-produkter på det danske marked.

Brugervenlig og intuitiv opbygning, som gør opdateringsarbejdet nemt og hurtigt. Og nem opdatering sætter virksomhedens egne medarbejdere i stand til selv at opdatere websitet – flaskehalse, dyre mellemled og eksterne omkostninger fjernes.

Tangora er baseret på udbredte standarder som .NET og SQL og er ekstremt skalerbart og let at integrere med andre systemer.