Nemt, hurtigt og professionelt

www.popermo.dk

Politifolk er bedre bilister end gennemsnittet - og det skulle kunne ses på præmien! Derfor stiftede man i Odense i 1933 forsikringsselskabet Popermo, som i starten kun tilbød medlemmerne bilforsikringer.

I dag er Popermo et moderne selskab der sælger alle slags forsikringer til kunder beskæftiget indenfor politi, retsvæsen, ministerier og udvalgte styrelser i statsadministrationen. Grundholdningen er, at det skal være nemt, hurtigt og professionelt at skabe tryghed og sikkerhed gennem sine forsikringer. Og det skal også i dag kunne ses på præmien!

CodeOptimus har udformet det fuldt responsive site, der via en selvbetjeningsportal dels gør det nemt og hurtigt for eksisterende kunder at håndtere forsikringer, og dels gør det nemt for nye kunder at beregne priser på forsikringer. Løsningen indeholder den højeste grad af integration med det bagvedliggende forsikringssystem og håndterer også NemID. Derudover har CodeOptimus arbejdet tæt sammen med Popermo om en fuldstændig  digitalisering og modernisering af administration og arbejdsrutiner på vejen mod det papirløse kontor.