Forenkling og modernisering af Vejle Brands digitale udtryk

www.vejlebrand.dk

I tæt samarbejde med Vejle Brand har CodeOptimus arbejdet med at eksekvere en ny onlinestrategi, hvor en nydesignet og forenklet hjemmeside er ankeret for onlineaktiviteter på flere platforme som Facebook, Linkedin og Instagram.

”Vi er meget glade for samarbejdet med CodeOptimus, som har været gode til at lytte til vores ønsker og omsætte den viden til konkrete løsninger i det nye og mere moderne website, hvor vi sammen har tænkt ud fra kundens perspektiv”, siger Claus Lomholt Poulsen, adm. direktør for Vejle Brand Forsikring.

Forenkling og modernisering af Vejle Brands digitale udtryk er omdrejningspunktet i det nye website, som er konstrueret til, at det skal være så engagerende og brugervenligt for kunderne som muligt.

Med udgangspunkt i kundes behov

I det kreative arbejde med den nye hjemmeside er kundeperspektivet prioriteret øverst, og derfor er adgangen til de vigtigste sider og funktioner fremhævet, mens øvrige funktioner har fået en plads længere nede i hierarkiet. Og så er det selvfølgelig en ægte “mobile first” løsning, da rigtig mange af Vejle Brands kunder benytter deres mobiltelefon, når de interagerer med forsikringsselskabet, for eksempel på MIN SIDE der er selskabets selvbetjeningsportal.

”I hele processen har dialogen og diskussionerne med Vejle Brand været meget konstruktive og frugtbare. Igennem vores solide workshop-model har vi fået afdækket de helt særlige behov, der var specifikke for lige præcis Vejle Brand og deres ønsker til den fremtidige platform. Og vi er meget tilfredse med resultatet”, siger Carsten Danielsen, direktør for CodeOptimus.

Små film rækker ud til kunderne

CodeOptimus anbefaler filmmediet som et opmærksomhedsskabende redskab til kunderne, og effekten kan måles direkte i den onlinetrafik, det skaber.

Vejle Brand forsikring har både fået reklamespots til sociale medier og filmstrimler til websitet, som skaber opmærksomhed og formidler forsikringsselskabets værdier på en spændende og engagerende måde.

CodeOptimus servicerer en række kunder i den finansielle sektor, og Forsikringsselskabet Vejle Brand er den seneste i rækken.

Vi lever og ånder for at levere den bedste kode – programmering er et håndværk for os …