Danmarks 3. største musikfestival

jellingmusikfestival.dk

Kunden

Jelling Musikfestival er Danmarks 3. største musikfestival og præsenterer hvert år et bredt udsnit af det nyeste og bedste fra den danske og udenlandske musikscene. Festivalens overskud går til velgørende og kulturelle formål, og alene i 2014 blev der uddelt over 2 millioner kr. til humanitære organisationer og almennyttige formål.

Festivalen er vokset kraftigt siden starten, hvor CodeOptimus har været med som samarbejdspartner og leveret festivalens website, som er meget omfangsrigt med en kraftig trafik under spidsbelastninger.

Opgaven

CodeOptimus har også udviklet et omfattende system der håndterer vagtplaner, tilmeldinger, catering og anden administrationen af festivalens over 4.500 frivillige hjælpere.

Derudover har CodeOptimus stået for Jelling Musikfestivals Intranet, et akkrediteringssystem til optrædende kunstnere og en app til festivalens mange gæster, som er integreret med sitet og hvis indhold opdateres automatisk

Udviklede løsninger:

Website
Intranet
Akkrediteringssystem
App

 

Da Jelling Musikfestival stod overfor udskiftning af både hjemmeside, customized hjælpersystem samt akkrediteringssystem til musikere, partnere mfl. var vi ikke i tvivl om, at vi skulle vælge CodeOptimus. Et mangeårigt samarbejde har vist os, at der er stor viden, dygtighed og professionalisme – samt et kæmpe engagement i kundens behov – hos CodeOptimus.

I dag har vi 3 nutidige platforme som spiller max. sammen – og hver for sig – og som er i fortsat udvikling …

Bettina Küsch – Jelling Musikfestival

Vores navn er et løfte

Det er vores mantra at vi vil levere løsninger, som gør en væsentlig forskel for vores kunder, og vores kunder skal vælge os igen og igen.

Kontakt Carsten Danielsen for en snak eller et uforpligtende møde om dine ønsker.