Sådan hjælper vi vores kunder med digitalisering …

Her på siden præsenterer vi en række dugfriske artikler, der handler om hvordan vi har hjulpet vores kunder med at digitalisere, udvikle software- og app-løsninger og lave avancerede webløsninger.

Hvordan gør man en kompleks webshop let og brugervenlig?

Det var den udfordring Dafolo stod med, da de erkendte at tiden var moden til at udvikle en ny webshop. 
Kunderne var begyndt at komme med feedback på den eksisterende webshop. De manglede nemmere håndtering, lettere navigation og en mere logisk struktur.

Sælger-app er smart digitalisering – effektivt ordreflow sparer tid med digitale arbejdsgange …

Anatomic Sitt sælger en række meget avancerede produkter som kan konfigureres på et utal af måder. Derfor bliver salgsprocessen kompleks og skal følges op …

Digitale platforme, der styrker gæsternes oplevelse

For GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA har det været vigtigt, at skabe en stærk digital forbindelse mellem parkens gæster og det vigtige arbejde for at bevare truede dyr. 
Derfor har vi hos CodeOptimus, i samarbejde med Parkens team, skabt en platform, der hviler på 4 solide digitale grundpiller: Hjemmeside, gæste-app, digital audioguide og nærværende kundeservice. En digital oplevelse, der skal bidrage til at GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA forbliver en af Danmarks bedste turistattraktioner.

Umbraco hjemmeside og app-udvikling til Givskud Zoo

Lille dansk virksomhed har udviklet en app, der kan få stor betydning i udviklingslande

CodeOptimus i Vejle har været med til at udvikle en app, der skal hjælpe borgere i udviklingslande med at holde styr på deres sundhedsdata.

Nyt system dokumenterer 20.000 frivilligtimer

Specialisterne hos CodeOptimus har gjort det muligt for os at dokumentere de mere end 20.000 frivillig-timer, vi årligt bidrager med indenfor aflastning af pårørende til alvorligt syge …

Se flere cases her

Gennem årene har vi hjulpet en lang række virksomheder og organisationer med opgaver indenfor programmering app-udvikling og webløsninger.
Desuden er vi Umbraco Gold Partner og er specialister i CMS og alle relaterede ydelser.