CodeOptimus

Succes med e-handel kræver realistiske mål, vilje til konstant forandring og evne til at udnytte digitale muligheder

Vi arbejder med målbare resultater på alle niveauer - og både for B2C & B2B

En butik skal have den rigtige vare. Det vil sige en vare som kunderne ønsker at købe. Men i dag er konkurrencen hård og rigtig mange har det helt rigtige varesortiment og internettet er med til at gøre muligheder og priser gennemskuelige for kunderne. Derfor er det helt nødvendigt at en række øvrige parametre er på plads, hvis du vil have succes med e-handel.

Din synlighed skal være god - lidt bedre end konkurrentens. Oplevelsen og logikken/købsflowet i din shop skal være i orden. Integrationen med lagerstyringen og øvrige systemer skal performe.
Og hertil kommer "dagligdags arbejdet" med fornyelsen af sortimentet, produkttekster, prisnedsættelser, kampagner, kundekontakt, indkøb, osv.
Alt hvad der vedrører den tekniske platform skal være 100% i orden for at opnå den nødvendige dynamik, der er nødvendig for at kunne differentiere sig.

Derfor har du brug for hjælp fra CodeOptimus, der har set det hele mange gange før, som kender til faldgruber og som har fuldstændig styr på teknikken.
Vi kan hjælpe med hele eller dele af en løsning, lige fra afdækning af kunderejsen til konverteringsoptimering eller en fuldt udbygget shop, integreret med dine øvrige systemer.
Så kan du nemlig koncentrere dig om forretningen og få succes online!

Vores team består af digitale specialister inden for webanalyse, konverteringsoptimering, SEO, brugeradfærd, indhold, mail-marketing, SoMe og Google Adwords. I samarbejde med vores kunde analyserer vi os frem til den helt rigtige løsningsmodel, pragmatisk og til en konkurrencedygtig pris.