CodeOptimus

Umbraco CMS – ubegrænsede muligheder!

Danskudviklet open source i topkvalitet

Vi elsker Umbraco!
Og det gør vi fordi vi oplever at vi kan give vore kunder præcis det, de ønsker sig af et moderne CMS i dag:

Intuitivt og nemt – du kan roligt slappe af
Umbracos moderne brugerinterface gør det let for dig at oprette og kontrollere indhold og anvende billeder og video. Faktisk er Umbraco så let at bruge at du kan gå i gang uden undervisning, hvis det skulle være. Det giver stor værdi i en dynamisk hverdag hvor websitet konstant udvikler sig.

Med Umbraco kan du roligt slappe af …

Content is king
Umbraco er i alle henseender bygget til at håndtere indhold i alle afskygninger og udfra best practice SEO, uanset om du anvender Umbraco til et corporate website eller en webshop. Gode previewfunktioner og grid-layout med ægte WYSIWYG gør arbejdet med content til en leg. 

Open Source med høj sikkerhed og stor udbredelse
Stor sikkerhed og kontrol med koden via Umbraco Danmark, der holder et vågent øje med al nyudvikling. Der er også stor sikkerhed og garanti i forhold til den videre udvikling med mere end 500.000 kørende løsninger verden over, 1000 nye løsninger på platformen hver eneste dag og mere end 200.000 udviklere på verdensplan. Umbraco anvendes af globale brands såvel som startups. Der står et helt økosystem klar til at bidrage og CodeOptimus er fuldblods Umbracospecialister.

Nem og robust integration
Umbraco er baseret på .NET teknologi fra Microsoft, ligesom din virksomheds øvrige systemer. Det gør integration til virksomhedens systemer til en leg.

Universelt og skalérbart
Fordi Umbracos fundament er solidt, er systemet særdeles velegnet til større løsninger, hvori der også indgår intranet, e-commerce, PIM, integrationer til virksomhedens øvrige systemer samt corporate sites med indhold på flere sprog.

 

Vores navn er et løfte.

Vi tror på skræddersyede løsninger, fordi de effektivt adresserer specifikke behov. Dermed sparer du mange ressourcer på den lange bane.

Vi har stor forretningsforståelse som vi har opsparet gennem mange års erfaring og der er INTET der er vigtigere for os end dit projekt.
Hos os kommer du helt tæt på specialisterne. Vi vil ikke blot være en IT-leverandør – vi vil være din samarbejdspartner!

Det er vores mantra at vi vil levere løsninger, som gør en væsentlig forskel for vores kunder, og vores kunder skal vælge os igen og igen.

»CodeOptimus har lavet flere skræddersyede systemer til os på Umbracoplatformen, som gør at vi kan arbejde effektivt og på en måde som passer til netop vores behov.
Vi er nok lidt specielle, men CodeOptimus’ pragmatiske tilgang til vores ideer har sikret at målet blev nået – hver gang …«

Jesper Bøje, Privathospitalet Mølholm

76 42 02 61

Ring til os i dag – for en uforpligtende snak om din virksomheds behov eller drop os en mail på info@codeoptimus.dk