CodeOptimus

Brancheløsning afløser det gammeldags opslagsværk …

App’en "Hvem-bor-hvor" binder fjernvarmebranchen sammen

Fif-marketings logo

FIF Marketing er Fjernvarmens Informations- fond, som har speciale i kommunikation og markedsføring for fjernvarme-branchen. Siden 1984 har FIF-Marketing arbejdet med at styrke fjernvarmens position på energimarkedet - og med at udvikle de varme relationer mellem værkerne, industrien og forbrugerne …

"Igennem mange år udgav vi en opslagsbog over alle varmeselskaber i DK, men den tid er for længst ovre. CodeOptimus har i stedet udviklet en smart app for os med alle branchens kontakter i et logisk arkiv, som er et brugbart værktøj – særligt for sælgerne i fjernvarmeindustrien. Foruden et oversigtskort og adresseoplysninger får brugeren også anvist en kørselsvejledning.
Det var helt naturligt for os at vælge CodeOptimus til opgaven, da de leverer professionel viden, sparring og super service "

Eva Lange Rasmussen, Direktør – FIF Marketing


Da det gamle, analoge opslagsværk for fjernvarmebranchen – en relativ bekostelig tryksag – skulle revitaliseres, valgte FIF Marketing at gå hele vejen og lave en rigtig digitaliseringsøvelse.

Der blev lavet en særlig CMS-baseret hjemmeside med et lille intranet, således at de enkelte interessenter fremover selv kunne vedligeholde egne stamdata.
Tidligere var det lidt af et puslespil for FIF Marketing at indsamle og holde styr på opdaterede navne & numre på de mange lister, så det var en topprioritet at lægge vedligeholdelsen ud til brugerne af systemet.
Da man gerne ville skabe et opslagsværk som altid kunne være lige ved hånden var det naturligt at gøre det gennem en native app til smartphones. 

CodeOptimus har skabt en samlet platform for visning og vedligehold af data bestående af en CMS-løsning med intranet og brugervenligt interface, en database, samt en app, der er 100% integreret med databasen, således at det ALTID er opdaterede data, der vises.
Derudover er der et væld af detaljer i app’en, herunder logisk sortering/inddeling efter branchegren, automatisk kørselsvejledning og kortvisning for hurtig søgning og overblik.